Szakmát tanuló Diákok és/vagy szakmával rendelkező Fiatalok! Külföldi szakmai gyakorlati lehetőségre vágyó Szakemberek (korhatár nélkül)!

Kiváló külföldi szakmai gyakorlati (későbbiekben akár munkavállalási) lehetőségeket pályáz meg egyesületünk a 2014-es évben.

Európai Uniós támogatással lehetőséged van egy nyelvi felkészítéssel egybekötött szakmai gyakorlatra (5 héttől akár 9 hónapig tartó időszakra) a 2014-2015 évben.

JELENTKEZZ, ha

  • szak(közép)iskolai tanulóként,
  • végzős diákként keresel gyakorlati helyet,
  • már dolgozó szakemberként
    töltenél el szívesen hosszabb-rövidebb időt a szakmád gyakorlásában egy bécsi, londoni vagy berlini munkahelyen!

Jelentkezhetsz egyedül is, de ha osztálytársaiddal, kollégáiddal szeretnél “világot látni”, mi segítünk elérni a vágyaitokat:

A Tempus Közalapítvány által minden évben meghirdetett remek pályázati lehetőségek közül választjuk ki a Neked legmegfelelőbbet. Bécsi, berlini és londoni partneregyesületeinkkel és a leendő résztvevő(k) bevonásával készítjük el a külföldi szakmai gyakorlat, és természetesen az élménygazdag szabadidő legideálisabb tervét, és intézünk el MINDENT helyetted annak érdekében, hogy a tervből valóság lehessen. Egyesületünk pályáz, Te utazol!
(sikeresen lebonyolított pályázati projektjeinkről olvashatsz az Archívumban illetve aktuális pályázatunkról alábbi cikkünkben.)

Ha érdekelnek a részletek, hívj (+36-70-3979497), vagy írj nekünk: info@eleveneuropa.hu !